menu

Quadra® Comfort

Quadra® Comfort woningen zijn ontworpen om een hoog niveau van comfort en duurzaamheid te bieden. Deze woningen zijn ontworpen met het oog op een gezond binnenklimaat en zijn voorzien van moderne technologieën om de luchtkwaliteit te optimaliseren en energie te besparen.

Over dit woningtype

De Quadra® Comfort woningen maken gebruik van duurzame materialen en energiezuinige technologieën, zoals zonnepanelen en warmtepompen. Ook zijn deze woningen voorzien van ventilatiesystemen die ervoor zorgen dat er constant verse lucht wordt aangevoerd en vocht wordt afgevoerd, waardoor een gezond binnenklimaat wordt gecreëerd.

Daarnaast zijn de Quadra® Comfort woningen ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak. Zo zijn ze voorzien van slimme technologieën die het mogelijk maken om de woning op afstand te bedienen en te monitoren. Ook zijn deze woningen flexibel in te delen en aan te passen aan veranderende woonbehoeften.

  • Prijs Vanaf €100.000,-
  • Lengte 10,6 meter
  • Breedte 7,1 meter
  • BVO 84 m²

Quadra® Block

Quadra® Tiny

Quadra® Basic - Cottage

Quadra Basic - Family

Quadra Basic - Family Premium

Quadra Basic - Residence

Quadra Basic Residence Premium

Quadra Basic - Residence Deluxe

Laat meer zien

Het verhaal achter Quadra

Traditionele woningbouw heeft weinig innovatie ondergaan, waardoor het moeilijk is om aan de wensen van toekomstige gebruikers te voldoen. Het QUADRA-concept biedt een oplossing met gestandaardiseerde productie, besparing van grondstoffen en bouwmaterialen, flexibele woonindeling en herplaatsbare binnenwanden. QUADRA-woningen zijn lichtgewicht, verplaatsbaar en herbruikbaar, waardoor ze een duurzame optie bieden voor toekomstige woonbehoeften.