menu

Quadra Basic - Family

Het Quadra® Basic – Family woningtype is een moderne en functionele familiewoning dat bestaat uit geprefabriceerde sandwichpanelen. Deze panelen bieden een uitstekende thermische isolatie en duurzaamheid, waardoor ze een ideale keuze zijn voor het construeren van energiezuinige en kosteneffectieve woningen.

Over dit woningtype

Met een totale oppervlakte van 30 vierkante meter biedt deze woning voldoende ruimte voor een comfortabel en gezellig gezinsleven. De woning is ontworpen met twee kamers van 7,5 vierkante meter, die kunnen dienen als slaapkamers, studeerkamers of opslagruimtes, afhankelijk van de behoeften van de bewoners. Daarnaast is er een ruimere kamer van 15 vierkante meter, die als woonkamer, keuken of een multifunctionele ruimte kan worden gebruikt.

De Quadra® Basic – Family woning onderscheidt zich door zijn efficiënte indeling, waarbij elke vierkante meter optimaal wordt benut. De compacte afmetingen maken het mogelijk om de woning op diverse locaties te plaatsen, zoals achtertuinen, vakantieparken of zelfs als tijdelijke accommodatie.

De woning is een flexibele en aanpasbare wooneenheid die kan worden aangepast aan de individuele behoeften en smaak van de bewoners. Het biedt een praktische en comfortabele leefruimte, waarin het hele gezin kan genieten van een gezellige en functionele woonervaring.

  • Prijs Vanaf €...
  • Lengte 6 meter
  • Breedte 5 meter
  • BVO 30 m²

Quadra® Comfort

Quadra® Block

Quadra® Tiny

Quadra® Basic - Cottage

Quadra Basic - Family Premium

Quadra Basic - Residence

Quadra Basic Residence Premium

Quadra Basic - Residence Deluxe

Laat meer zien

Het verhaal achter Quadra

Traditionele woningbouw heeft weinig innovatie ondergaan, waardoor het moeilijk is om aan de wensen van toekomstige gebruikers te voldoen. Het QUADRA-concept biedt een oplossing met gestandaardiseerde productie, besparing van grondstoffen en bouwmaterialen, flexibele woonindeling en herplaatsbare binnenwanden. QUADRA-woningen zijn lichtgewicht, verplaatsbaar en herbruikbaar, waardoor ze een duurzame optie bieden voor toekomstige woonbehoeften.