menu

Quadra® Basic - Cottage

De Quadra® Basic – Cottage is een compact woningtype dat bestaat uit prefabriceerde sandwichpanelen. Met een totale oppervlakte van 20 vierkante meter biedt deze woning een efficiënte en functionele leefruimte. Het ontwerp is specifiek gericht op het bieden van comfortabele accommodatie met twee kamers van elk 10 vierkante meter.

Over dit woningtype

De Quadra® Basic – Cottage beschikt over twee kamers van elk 10 vierkante meter, die kunnen dienen als slaapkamers, een studeerkamer, een kantoor of andere functionele ruimtes, afhankelijk van de behoeften van de bewoners. De compacte indeling maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte, terwijl grote ramen zorgen voor voldoende natuurlijk licht en een gevoel van ruimtelijkheid.

De woning biedt een moderne en praktische woonoplossing voor verschillende doeleinden, zoals een vakantiehuisje, een gastenverblijf, een tuinkantoor of zelfs een compacte permanente woning. Met zijn prefabriceerde sandwichpanelen, efficiënte indeling en energiezuinige functies, combineert deze woning stijl, functionaliteit en duurzaamheid in een compacte ruimte van 20 vierkante meter.

  • Prijs Vanaf € ...
  • Lengte 5 meter
  • Breedte 4 meter
  • BVO 20 m²

Quadra® Comfort

Quadra® Block

Quadra® Tiny

Quadra Basic - Family

Quadra Basic - Family Premium

Quadra Basic - Residence

Quadra Basic Residence Premium

Quadra Basic - Residence Deluxe

Laat meer zien

Het verhaal achter Quadra

Traditionele woningbouw heeft weinig innovatie ondergaan, waardoor het moeilijk is om aan de wensen van toekomstige gebruikers te voldoen. Het QUADRA-concept biedt een oplossing met gestandaardiseerde productie, besparing van grondstoffen en bouwmaterialen, flexibele woonindeling en herplaatsbare binnenwanden. QUADRA-woningen zijn lichtgewicht, verplaatsbaar en herbruikbaar, waardoor ze een duurzame optie bieden voor toekomstige woonbehoeften.