menu

Quadra Basic Residence Premium

De Quadra® Basic – Residence Premium is een indrukwekkend luxe woningtype dat is ontworpen met behulp van prefabriceerde sandwichpanelen. Met een oppervlakte van 91 vierkante meter biedt deze woning een ruime en comfortabele leefruimte voor bewoners die op zoek zijn naar een stijlvolle en moderne woonoplossing.

Over dit woningtype

De woning is ontworpen met oog voor detail en hoogwaardige materialen. De buitenkant van de woning bestaat uit onze duurzame en geïsoleerde sandwichpanelen, waardoor een uitstekende energie-efficiëntie wordt gegarandeerd. Deze panelen bieden niet alleen een solide structuur, maar zorgen ook voor een goede geluidsisolatie, waardoor een rustige en aangename leefomgeving wordt gecreëerd.

Bij het betreden van de woning valt meteen de ruime woonkamer op. Deze woonruimte is ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit, met voldoende ruimte voor gezelligheid en ontspanning. De grote ramen zorgen voor een groot oppervlakte aan natuurlijk licht, terwijl de hoogwaardige afwerkingen een gevoel van luxe toevoegen aan de ruimte.

De woning beschikt over vier slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin of gasten. De slaapkamers zijn ruim en bieden privacy en comfort. Daarnaast is er een badkamer die is uitgerust met moderne voorzieningen. Het toilet biedt extra gemak en is toegankelijk vanuit zowel de woonkamer als de slaapvertrekken.

Als upgrade van de ”Quadra® Basic – Residence Deluxe” biedt de ”Quadra® Basic – Residence Premium” een nog hoger niveau van luxe en comfort. De hoogwaardige materialen, de doordachte indeling en de moderne afwerkingen maken deze woning een echte blikvanger. Het is een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en moderne woning met alle gemakken van het moderne leven.

  • Prijs Vanaf € ...
  • Lengte 12 meter
  • Breedte 8 meter
  • BVO 91 m²

Quadra® Comfort

Quadra® Block

Quadra® Tiny

Quadra® Basic - Cottage

Quadra Basic - Family

Quadra Basic - Family Premium

Quadra Basic - Residence

Quadra Basic - Residence Deluxe

Laat meer zien

Het verhaal achter Quadra

Traditionele woningbouw heeft weinig innovatie ondergaan, waardoor het moeilijk is om aan de wensen van toekomstige gebruikers te voldoen. Het QUADRA-concept biedt een oplossing met gestandaardiseerde productie, besparing van grondstoffen en bouwmaterialen, flexibele woonindeling en herplaatsbare binnenwanden. QUADRA-woningen zijn lichtgewicht, verplaatsbaar en herbruikbaar, waardoor ze een duurzame optie bieden voor toekomstige woonbehoeften.