menu

Quadra® Tiny

De Quadra® Tiny woning is een duurzame en compacte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een kleine en functionele woning. Met een oppervlakte van slechts 50 vierkante meter biedt deze woning alle ruimte die nodig is voor comfortabel wonen, zonder dat er veel ruimte nodig is.

Over dit woningtype

De Quadra® Tiny woning is gebouwd met behulp van sandwichpanelen, die zorgen voor een hoge isolatiewaarde en energiezuinigheid. De panelen bestaan uit twee stalen platen met daartussen een isolatiemateriaal, waardoor ze lichtgewicht zijn en gemakkelijk te monteren.

Ondanks zijn kleine formaat biedt de Quadra Tiny woning alle moderne gemakken die nodig zijn voor comfortabel wonen. De woning heeft een ruime woonkamer, een slaapkamer, een keuken en een badkamer, allemaal slim ontworpen om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een gevoel van ruimte.

De Quadra® Tiny woning is ook zeer duurzaam en onderhoudsarm. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en de lage energiebehoefte, is de woning zeer milieuvriendelijk. Bovendien is de woning gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Met zijn compacte formaat en duurzame ontwerp is de Quadra® Tiny woning de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een kleine, maar functionele woning die weinig onderhoud vergt. Of het nu gaat om permanente bewoning of als vakantiehuisje, de Quadra® Tiny woning biedt een comfortabele en duurzame woonoplossing.

  • Prijs Vanaf €30.000,-
  • Lengte 10 meter
  • Breedte 5 meter
  • BVO 50 m²

Quadra® Comfort

Quadra® Block

Quadra® Basic - Cottage

Quadra Basic - Family

Quadra Basic - Family Premium

Quadra Basic - Residence

Quadra Basic Residence Premium

Quadra Basic - Residence Deluxe

Laat meer zien

Het verhaal achter Quadra

Traditionele woningbouw heeft weinig innovatie ondergaan, waardoor het moeilijk is om aan de wensen van toekomstige gebruikers te voldoen. Het QUADRA-concept biedt een oplossing met gestandaardiseerde productie, besparing van grondstoffen en bouwmaterialen, flexibele woonindeling en herplaatsbare binnenwanden. QUADRA-woningen zijn lichtgewicht, verplaatsbaar en herbruikbaar, waardoor ze een duurzame optie bieden voor toekomstige woonbehoeften.