menu

Quadra Basic - Family Premium

Quadra® Basic – Family Premium is een geavanceerd woningtype dat een upgrade biedt ten opzichte van het standaardmodel. Het is een compacte en functionele woning, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een moderne en comfortabele leefruimte.

Over dit woningtype

Met een oppervlakte van 35 vierkante meter biedt de Quadra® Basic – Family Premium voldoende ruimte voor een gezin. De woning bestaat uit twee slaapkamers, een woonkamer en een een multifunctionele ruimte. De slaapkamers bieden privacy en zijn geschikt voor ouders en kinderen. De open woonkamer is een gezellige gemeenschappelijke ruimte waar het hele gezin samen kan komen om te ontspannen of quality time door te brengen.

Het ontwerp van de Quadra® Basic – Family Premium is slim en functioneel, waardoor elke vierkante meter optimaal benut wordt. De gebruikte prefabriceerde sandwichpanelen zorgen voor een uitstekende isolatie en energie-efficiëntie, waardoor de woning comfortabel is in alle seizoenen. De materialen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan het huidige bouwbesluit.

De Quadra® Basic – Family Premium is ontworpen met oog voor detail en esthetiek. Het heeft een eigentijdse uitstraling met strakke lijnen en moderne afwerkingen. De woning kan worden aangepast aan individuele smaak en behoeften, met opties voor kleur.

Met deze woning krijgen gezinnen een compacte, maar functionele woning die voorziet in alle basisbehoeften. Het is een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een moderne, duurzame en betaalbare woningoplossing.

  • Prijs Vanaf € ...
  • Lengte 8 meter
  • Breedte 5 meter
  • BVO 40 m²

Quadra® Comfort

Quadra® Block

Quadra® Tiny

Quadra® Basic - Cottage

Quadra Basic - Family

Quadra Basic - Residence

Quadra Basic Residence Premium

Quadra Basic - Residence Deluxe

Laat meer zien

Het verhaal achter Quadra

Traditionele woningbouw heeft weinig innovatie ondergaan, waardoor het moeilijk is om aan de wensen van toekomstige gebruikers te voldoen. Het QUADRA-concept biedt een oplossing met gestandaardiseerde productie, besparing van grondstoffen en bouwmaterialen, flexibele woonindeling en herplaatsbare binnenwanden. QUADRA-woningen zijn lichtgewicht, verplaatsbaar en herbruikbaar, waardoor ze een duurzame optie bieden voor toekomstige woonbehoeften.