menu

Quadra Basic - Residence Deluxe

De Quadra® Basic – Residence Deluxe is een luxueus woningtype dat is vervaardigd met behulp van hoogwaardige geprefabriceerde sandwichpanelen. Met een oppervlakte van 64 vierkante meter biedt deze woning voldoende ruimte voor comfortabel wonen. Het is een upgrade van het standaard woningtype, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige en stijlvolle woning.

Over dit woningtype

De Quadra® Basic – Residence Deluxe is ontworpen met het oog op zowel esthetiek als functionaliteit. Het exterieur van de woning heeft een moderne uitstraling en is afgewerkt met duurzame materialen. De geprefabriceerde sandwichpanelen zorgen niet alleen voor een solide constructie, maar bieden ook uitstekende isolatie, waardoor energie-efficiëntie en comfort worden gegarandeerd.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime en lichte woonkamer. De woonkamer is ontworpen met comfort en gezelligheid in gedachten en biedt voldoende ruimte voor ontspanning en entertainment. De grote ramen zorgen voor genoeg natuurlijk licht en bieden tevens een prachtig uitzicht op de omgeving.

De Quadra® Basic – Residence Deluxe beschikt over drie slaapkamers, waardoor het perfect is voor gezinnen of mensen die behoefte hebben aan extra ruimte. De slaapkamers zijn ruim en goed verlicht, en bieden een rustige omgeving voor een goede nachtrust. Daarnaast is er een apart toilet aanwezig voor extra gemak.

Deze luxe woningtype is geschikt voor mensen die waarde hechten aan kwaliteit, comfort en design. De Quadra® Basic – Residence Deluxe biedt een moderne en aangename woonomgeving met hoogwaardige afwerking en aandacht voor detail. Het gebruik van geprefabriceerde sandwichpanelen zorgt niet alleen voor een snelle en efficiënte bouwtijd, maar ook voor duurzaamheid en energiezuinigheid.

Kortom, de Quadra® Basic – Residence Deluxe is een indrukwekkend woningtype dat comfort, stijl en functionaliteit combineert. Met zijn ruime interieur, drie slaapkamers, woonkamer en toilet biedt deze luxe woning een ideale leefomgeving voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige woningoplossing.

  • Prijs Vanaf €...
  • Lengte 8 meter
  • Breedte 8 meter
  • BVO 64 m²

Quadra® Comfort

Quadra® Block

Quadra® Tiny

Quadra® Basic - Cottage

Quadra Basic - Family

Quadra Basic - Family Premium

Quadra Basic - Residence

Quadra Basic Residence Premium

Laat meer zien

Het verhaal achter Quadra

Traditionele woningbouw heeft weinig innovatie ondergaan, waardoor het moeilijk is om aan de wensen van toekomstige gebruikers te voldoen. Het QUADRA-concept biedt een oplossing met gestandaardiseerde productie, besparing van grondstoffen en bouwmaterialen, flexibele woonindeling en herplaatsbare binnenwanden. QUADRA-woningen zijn lichtgewicht, verplaatsbaar en herbruikbaar, waardoor ze een duurzame optie bieden voor toekomstige woonbehoeften.