menu

Quadra Basic - Residence

Quadra® Basic – Residence is een luxe woningtype dat is ontworpen met het oog op comfort, stijl en duurzaamheid. Deze woning maakt gebruik van prefabriceerde sandwichpanelen, waardoor het een snelle en efficiënte bouwmethode biedt zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Over dit woningtype

Met een oppervlakte van 55 vierkante meter is de Quadra® Basic – Residence een compacte woning die toch ruimte biedt aan alle essentiële elementen van een comfortabel huis. De woning is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte en is perfect geschikt voor kleine gezinnen, stelletjes of individuen die op zoek zijn naar een moderne en functionele woning.

De Quadra® Basic – Residence beschikt over twee slaapkamers, wat voldoende ruimte biedt voor een gezin of om gasten te ontvangen. De slaapkamers zijn ontworpen met comfort en privacy in gedachten, en bieden een rustige en ontspannen omgeving om te rusten en te ontspannen.

Naast de slaapkamers is er een gezellige woonkamer waar bewoners kunnen ontspannen en tijd doorbrengen met hun dierbaren. De woonkamer is ontworpen met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een gevoel van ruimte creëren. Het biedt ook voldoende ruimte voor comfortabele zitplaatsen en het plaatsen van een entertainmentcentrum.

Kortom, de Quadra® Basic – Residence is een luxe woningtype dat moderne en comfortabele leefruimtes biedt, ideaal voor gezinnen, stellen of individuen die op zoek zijn naar een compacte, maar functionele woning. Met zijn slimme ontwerp, hoogwaardige materialen en efficiënte bouwmethode is dit huis een perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een stijlvol en duurzaam thuis.

  • Prijs Vanaf € ...
  • Lengte 8 meter
  • Breedte 7 meter
  • BVO Ongeveer 56 m²

Quadra® Comfort

Quadra® Block

Quadra® Tiny

Quadra® Basic - Cottage

Quadra Basic - Family

Quadra Basic - Family Premium

Quadra Basic Residence Premium

Quadra Basic - Residence Deluxe

Laat meer zien

Het verhaal achter Quadra

Traditionele woningbouw heeft weinig innovatie ondergaan, waardoor het moeilijk is om aan de wensen van toekomstige gebruikers te voldoen. Het QUADRA-concept biedt een oplossing met gestandaardiseerde productie, besparing van grondstoffen en bouwmaterialen, flexibele woonindeling en herplaatsbare binnenwanden. QUADRA-woningen zijn lichtgewicht, verplaatsbaar en herbruikbaar, waardoor ze een duurzame optie bieden voor toekomstige woonbehoeften.