menu

Quadra® Block

De Quadra® Blockwoningen hebben een strak en modern uiterlijk en maken gebruik van duurzame materialen en energiezuinige technologieën. Door de modulaire aard van de woningen is het mogelijk om snel en efficiënt woningen te bouwen die voldoen aan de behoeften van verschillende soorten huishoudens en woonbehoeften.

Over dit woningtype

De Quadra® Blockwoningen bestaan uit gefabriceerde sandwichpanelen die kunnen worden samengevoegd om verschillende bouwwerken te vormen. De panelen zijn ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden aangepast en uitgebreid, waardoor ze geschikt zijn voor zowel individuele woningen als grotere woongebouwen.

Het concept van Quadra® Blockwoningen is gebaseerd op het idee van flexibele, modulaire woningbouw, waarbij verschillende elementen kunnen worden gecombineerd om verschillende soorten woningen te creëren.

  • Prijs Vanaf €100.000,-
  • Lengte 12 meter
  • Breedte 6 meter
  • BVO 72 m²

Quadra® Comfort

Quadra® Tiny

Quadra® Basic - Cottage

Quadra Basic - Family

Quadra Basic - Family Premium

Quadra Basic - Residence

Quadra Basic Residence Premium

Quadra Basic - Residence Deluxe

Laat meer zien

Het verhaal achter Quadra

Traditionele woningbouw heeft weinig innovatie ondergaan, waardoor het moeilijk is om aan de wensen van toekomstige gebruikers te voldoen. Het QUADRA-concept biedt een oplossing met gestandaardiseerde productie, besparing van grondstoffen en bouwmaterialen, flexibele woonindeling en herplaatsbare binnenwanden. QUADRA-woningen zijn lichtgewicht, verplaatsbaar en herbruikbaar, waardoor ze een duurzame optie bieden voor toekomstige woonbehoeften.