menu

Quadra® Veranda

De gestandaardiseerde Quadra® Veranda’s zijn de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en stijlvolle overkapping voor hun terras of tuin. Gemaakt van hoogwaardige staalplaten, zijn deze veranda’s ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden.

Over dit bijgebouw

De Quadra® Veranda’s zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afmetingen, waardoor ze geschikt zijn voor bijna elke ruimte. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de stijl van uw huis en tuin.

Naast hun duurzaamheid zijn de Quadra® Veranda’s ook zeer eenvoudig te installeren. Door het gebruik van gestandaardiseerde onderdelen en voorgemaakte gaten in de staalplaten, kan de veranda snel en gemakkelijk worden geassembleerd zonder dat er specialistische vaardigheden of gereedschappen nodig zijn.

Met hun slanke en moderne ontwerp bieden de Quadra® Veranda’s niet alleen bescherming tegen de elementen, maar voegen ze ook een elegante en eigentijdse uitstraling toe aan uw buitenruimte. Bovendien zijn ze onderhoudsarm en gemakkelijk schoon te maken, waardoor u jarenlang kunt genieten van uw Quadra® Veranda zonder zorgen.

  • Prijs Vanaf €1.000,-
  • Lengte N.v.t.
  • Breedte N.v.t.

Het verhaal achter Quadra

Traditionele woningbouw heeft weinig innovatie ondergaan, waardoor het moeilijk is om aan de wensen van toekomstige gebruikers te voldoen. Het QUADRA-concept biedt een oplossing met gestandaardiseerde productie, besparing van grondstoffen en bouwmaterialen, flexibele woonindeling en herplaatsbare binnenwanden. QUADRA-woningen zijn lichtgewicht, verplaatsbaar en herbruikbaar, waardoor ze een duurzame optie bieden voor toekomstige woonbehoeften.